onsdag, juni 10, 2009

Tänkte..

... inte att ge Gizmo något "andra" namn, -fast nu har han verkligen gjort sig förtjänt av ett, nästan så man borde döpa om honom, fast det hade varit taskigt..

Alla som har sett Lejonkungen, kommer ihåg dom här 3 hyenorna som är med, - varav man kommer ihåg en av dom väldigt väl, - den här tokiga, snurriga hyenan som biter sig själv i bakbenet hela tiden - "Flin" - heter han ju - det är Gizmos andra namn nu, - för han gör just detta... - biter sig själv i bakbenet hela tiden..

Nu är han inte korkad, som hyenan, - utan det är hans tänder som kliar något hemskt på honom, - och så har väl han hittat ett sätt att lindra klådan :)

Fick hämtat vår soffa igår oxå, så nu är faktistk hela lägenheten helt färdig, känns så skönt att bara kunna slappna av inför sommaren - gief sol och värme NU!

Inflyttningsfest på Lördag, - ska bli skoj!

Nä, blir en runda ut med Gizmo nu, så han kan lukta på allt och bita i allt, - för kissa gör han jue inte än, - inte ute i alla fall, det brukar han så snällt göra när man kommer in efter en lång runda xD - gäller och ha tålamod :) - och moppen redo !

"Sol, vind och vatten..."

2 kommentarer:

Kyparn sa...

Han är verkligen underbart söt:D Även om han liknar Flin :P

Gief sol, värme o öl :P

Qet sa...

Han är verkligen underbar, och att döpa om honom till Flin helt och hållet hade nog varit lite taskigt :P Men det funkar ju alldeles utmärkt som andranamn då han ändå är ganska lik hyenan även till utseendet, lite mer välvårdad kanske xD

Soffan blev ju riktigt bra, himla stor den e också ;)

Sol o värme säger jag aldrig nej till oavsett vad! Lite go dricka, bra umgänge o fint väder!